Skip to main content

Een boost voor (nieuwe) activiteiten!

Gepubliceerd op: woensdag 23 februari 2022 | 11:35

Er is extra geld beschikbaar voor het opzetten van (nieuwe) activiteiten in onze gemeente. Burgemeester en wethouders hebben namelijk besloten om éénmalig het subsidieplafond voor de aanjaagsubsidie te verhogen tot ruim €100.000,-. Dit om het maatschappelijke leven een boost te geven na een beperkende coronaperiode. Om de regeling laagdrempeliger te maken, heeft het college ook besloten om tijdelijk een aantal criteria te laten vervallen. Daardoor komen ook activiteiten in aanmerking die:

  • Slechts éénmalig plaatsvinden
  • Geen innovatief/vernieuwend karakter hebben
  • Geen gebruik maken van cofinanciering

Lees alle voorwaarden en de volledige regeling via www.reuseldemierden.nl/aanjaagsubsidie.

Dien je aanvraag in!
We roepen je van harte op om in 2022 activiteiten op te zetten die de nadelige effecten van de coronaperiode doorbreken. Denk aan activiteiten rondom het tegengaan van eenzaamheid, het bevorderen van gezondheid en men weer met elkaar in contact brengen. Dien vóór 5 mei je aanvraag in via www.reuseldemierden.nl/aanjaagsubsidie. Uiterlijk 1 juli krijg je uitsluitsel over de toekenning van de subsidie.

Heb je een goed idee en wil je graag bespreken of het past binnen de aanjaagsubsidie? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0497 – 650 650.