Skip to main content

Ondernemersavond: op weg naar aardgasvrij Valkenswaard

Gepubliceerd op: dinsdag 21 september 2021 | 12:25

Gemeente Valkenswaard werkt op dit moment aan een visie waarin staat hoe we Valkenswaard in de toekomst kunnen verwarmen.

Maar wat betekent dit voor u als ondernemer? Daarover willen we graag met u in gesprek tijdens een online bijeenkomst op 29 september 2021.

In 2050 verwarmen we onze gebouwen niet meer met aardgas, maar op andere manieren. Daarmee beperken we de CO2-uitstoot en helpen we onze natuur. Hoe doen we dat in Valkenswaard? Daar maken we nu plannen voor.

Praat mee over duurzame warmte!
Tijdens de ondernemersbijeenkomst op 29 september 2021 praten we u graag bij over wat er mogelijk is in Valkenswaard en halen we uw mening op om onze visie mee te maken. We worden daarbij ondersteund door De Warmte Transitie Makers. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Samen met u bespreken we hoe we als gemeente de stap naar duurzame warmte in 2050 gaan zetten. Welke mogelijkheden zijn er? En met welke alternatieven kunnen we de buurt waar uw bedrijf staat het beste verwarmen? We kijken naar een voorlopige planning die ons kan helpen om te bepalen welke buurten, op basis van geschiktheid, als eerste in aanmerking komen om van het aardgas af te gaan.

Achtergrond
Wilt u weten wat we tot nu toe hebben gedaan? Ga dan naar onze website: www.valkenswaard.nl/duurzaamheid en kies voor ‘Transitievisie warmte’.

Wat heeft u nodig om mee te doen?
De ondernemersavond is online. Om de bijeenkomst bij te kunnen wonen heeft u een pc, laptop of tablet met internetverbinding nodig. Een webcam is optioneel.

Aanmelden ondernemersavond

  • Wanneer? Woensdag 29 september 2021
  • Waar? Online (link ontvangt u na aanmelding)
  • Hoe laat? 16.00 tot 17.00 uur

Vooraf aanmelden voor de bijeenkomst is nodig. Dat kan tot en met 29 september door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..