TONK: ondersteuning vaste lasten tijdens coronacrisis

Gepubliceerd op: donderdag 08 april 2021 | 13:47

Heb je door de coronamaatregelen een lager inkomen? En heb je daardoor problemen met het betalen van huur, hypotheek of andere vaste lasten? Dan kom je misschien in aanmerking voor de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten; ook wel TONK genoemd.

Voor wie?
TONK is niet alleen bedoeld voor ondernemers, maar ook voor flexwerkers of medewerkers met een 0-urencontract of in loondienst. Om in aanmerking te komen, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze lees je op www.kempengemeenten.nl/tonk. Afhankelijk van jouw situatie kun je eenmalig € 1.500,- of € 3.000,- ontvangen. Dit geldt (met terugwerkende kracht) van 1 januari tot 30 juni 2021.

Aanvragen
Het aanvragen van TONK kan via www.kempengemeenten.nl/tonk. TONK wordt voor de Kempengemeenten uitgevoerd door de afdeling Maatschappelijke Dienstverlening. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 0497 – 745 544.

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL