Centrumvisie: doe mee

Gepubliceerd op: woensdag 31 maart 2021 | 12:49

De gemeente Oirschot wil graag de identiteit en economische kracht van het centrum van Oirschot versterken. Het is tenslotte het visitekaartje van ons dorp. En daar hebben we u voor nodig. Als ondernemer, bewoner of bezoeker bent u onderdeel van dit centrum. Daarom zijn wij benieuwd naar hoe u over het centrum denkt en hoe u de toekomst van het centrum voor u ziet. Zo komen we samen tot een centrumvisie voor en door u. 

Doe mee!
Praat mee over de toekomst van het centrum van Oirschot via www.doemee-oirschot.nl. Indien u de enquête niet digitaal kunt invullen, neem dan contact op via telefoonnummer (0499) 58 33 33.

Een nieuwe visie voor het centrum van Oirschot
Dit jaar zijn we gestart met een visie voor het centrum van Oirschot. Het Bureau Stedelijke Planning en Bureau Buhrs stellen deze op in samenspraak met alle stakeholders en via een breed participatietraject. Het doel is om gezamenlijk te komen tot een visie die gericht is op het aantrekkelijker maken van het centrum van Oirschot en het versterken van de economische potentie en de aantrekkingskracht. We willen een kloppend hart als centrum, dat zowel inwoners als bezoekers aantrekt. Met ruimte voor ondernemen en het verbinden van de geschiedenis van Oirschot met een moderne ambitie. Verder moet het een gunstige plek zijn voor bestaande en nieuwe ondernemers. Ook biedt het inwoners en ondernemers de kans om zelf initiatief te nemen. De centrumvisie vormt hiervoor de basis en geeft de grenzen aan. De centrumvisie wordt een document dat richting geeft aan de verdere ontwikkeling van het centrum van Oirschot. De gemeenteraad stelt de centrumvisie eind dit jaar vast.

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL