Afsluiting N69 in Aalst

Gepubliceerd op: woensdag 01 juli 2020 | 11:14

Van vrijdagavond 10 juli 19.00 uur tot en met maandag 13 juli 06.00 uur gaat de provincie de N69 in het centrum van Aalst asfalteren. 
Dat betekent dat vanuit Valkenswaard de A2 niet bereikbaar is via de N69. In tegenstelling tot de eerder gecommuniceerde data (13 juli of medio juli), is de Heikantstraat in Waalre vanaf woensdag 8 juli weer open.

Het doorgaand verkeer uit Valkenswaard wordt in het weekend van 10 tot en met 13 juli via de Europalaan-De Vest-N396 omgeleid naar de A2.

Asfaltwerkzaamheden gemeente Valkenswaard
Voorafgaand aan de openstelling van de Heikantstraat in Waalre, zal de gemeente Valkenswaard van dinsdagavond 7 tot en met woensdagochtend 8 juli het asfalt vervangen op het gedeelte van de Nieuwe Waalreseweg tussen de rotonde bij de Weegbree/Hazelaar en de komgrens ter hoogte van tuincentrum Coppelmans. Als op woensdagochtend de Nieuwe Waalreseweg weer open gaat, gaat ook de Heikantstraat in Waalre weer open.
Zie voor meer informatie, het bericht over deze werkzaamheden.

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL