Meedenken over regels Algemene plaatselijke verordening

Gepubliceerd op: maandag 29 juni 2020 | 11:01

In 2020 past de gemeente de Algemene plaatselijke verordening (APV) aan.

Omdat de regels gelden voor de bewoners en bedrijven van Valkenswaard, zijn wij ook benieuwd naar uw mening en input voor aanpassing van die regels.

De APV bevat verschillende lokale regels. Om u een indruk te geven, de regels gaan over onderwerpen zoals: organiseren evenementen, horeca, uitritvergunningen, voorwerpen plaatsen op de openbare weg, uitstallingen bij winkels, wildplassen, hondenpoep, kappen van bomen en standplaatsen. De APV is te vinden op www.overheid.nl bij de lokale regelgeving.

Heeft u suggesties voor wijzigingen van deze regels of vragen, dan kunt u een mail sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'wijzigen APV'. Wij nemen dan contact met u op over de suggestie of vraag (tenzij u vermeldt dat u dat niet wenst). Alle input nemen wij serieus in overweging. Suggesties ontvangen wij graag vóór 15 juli 2020.

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL