Start werkzaamheden Kloosterplein

Gepubliceerd op: maandag 09 maart 2020 | 15:18

Op maandag 16 maart start aannemer Van Doorn namens de gemeente Valkenswaard met het opknappen van het Kloosterplein.

Het plein krijgt een nieuwe -meer functionele- indeling én meer groen. Ook graven we zogenaamde infiltratiebuizen in die ervoor zorgen dat het regenwater geleidelijk kan wegvloeien in de bodem.

Het Kloosterplein is het laatste parkeerterrein dat we gaan opknappen als onderdeel van het Masterplan Centrum. Eerder kwamen al het Prinses Irene Brigade-, het Carillon- en Kerverijplein aan bod.

Afhankelijk van de weersomstandigheden duurt de uitvoering circa 10 weken, dus tot eind mei.

Gratis parkeren tijdens werkzaamheden
In de periode van de werkzaamheden, kunt u op parkeerterreinen in de buurt van het Kloosterplein ook de hele dag gratis parkeren, namelijk: parkeerterrein Emmalaan en parkeerterrein Carillonplein.

Goed om te weten: op een deel van Carillonplein geldt een blauwe zone. Daar kunt u 2 uur gratis parkeren met uw parkeerschijf.

>>> Overzicht parkeerlocaties in Valkenswaard <<<

Communicatie
Via de website valkenswaard.watgebeurtervoormijndeur.nl houden wij u op de hoogte van de stand van zaken, de fasering, de ontsluiting voor de appartementen van Kloosterpark I en II en de eventuele hinder.

Vervolg
Wij vragen uw begrip voor de overlast. Met eventuele vragen kunt u terecht bij de projectassistente, mevrouw C. Vossen, telefoonnummer (040) 2083612.

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL