Denk mee over de toekomst van uw omgeving - Dommelland

Gepubliceerd op: maandag 17 februari 2020 | 14:30

Op maandag 2 maart van 16.00 tot 19.30 uur organiseert de gemeente in Dorpshuis d’n Teut in Borkel een inloopbijeenkomst over Dommelland, het buitengebied van Valkenswaard. U bent van harte welkom aanwezig te zijn.

Voorafgaand

In 2018 zijn inwoners en betrokkenen ook gevraagd mee te denken over de toekomst van het buitengebied. In twee bijeenkomsten hebben ruim 250 mensen aangegeven wat zij belangrijk vinden, waar zij trots op zijn en waar zeker niets aan mag veranderen. Deze input is verwerkt in het Masterplan Dommelland, dat aan de gemeenteraad is aangeboden. Nu gaan we een stap verder en denken we na over hoe we deze wensen gaan realiseren.

Aan de slag
Tijdens de inloopbijeenkomst op 2 maart vertellen we meer over de resultaten tot nu toe, over de aanpak en over de 5 werkgroepen; Leisurezone, Natuurpoort de Malpie, Boulevard en Paardenzone, Groene Entree en Borkel en Schaft. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u beslissen of u de komende tijd deelneemt aan deze werkgroepen (drie bijeenkomsten), waarin we eerste denkrichtingen en resultaten uit de bijeenkomsten in 2018 vertalen naar concrete ontwikkelingen en projecten. We bespreken welke kansen en ideeën er zijn voor het gebied, maar ook hoe we omgaan met dilemma’s, tegenstrijdigheden en onzekerheden. We willen met u nadenken over hoe we deze omgeving ontwikkelen tot een stukje Valkenswaard waar we trots op zijn, dat toekomstbestendig is en dat past bij onze historie en karakter. U kunt zich ter plaatse inschrijven voor de werkgroepen.

We hopen dat u er bij kunt zijn. Mocht u verhinderd zijn en toch graag mee willen denken, dan kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het betreft een inloopavond, u kunt binnen lopen wanneer het u uitkomt.

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL