Gemeente Reusel-De Mierden: Winkeliers en horecaondernemers opgelet

Gepubliceerd op: dinsdag 10 december 2019 | 10:50

In onze gemeente reiken we regelmatig een ‘mantelzorgcheque’ uit. Dit is een cheque waarmee we mantelzorgers laten zien dat we hun inzet waarderen. Mantelzorgers kunnen deze cheque (ter waarde van € 25,-) inleveren bij winkels en horecagelegenheden in onze gemeente. De winkelier/horecaondernemer stuurt de ingeleverde cheque met betalingsverzoek vervolgens naar de gemeente, en wij zorgen ervoor dat het bedrag wordt overgemaakt naar het bedrijf.

Aanmelden deelnemers
We zijn momenteel bezig met het vernieuwen van de mantelzorgcheque en willen inventariseren wie wil ‘deelnemen’. Dat wil zeggen dat de naam van uw winkel of horecaonderneming vermeld wordt als locatie waar de cheque ingeleverd kan worden. Dit kost u niets, op wat extra werk na om de cheque en het betalingsverzoek in te dienen bij de gemeente. We streven er naar om een gevarieerd aanbod te creëren van locaties waar de cheque ingeleverd kan worden. Het kan dus zijn dat we uiteindelijk besluiten om bepaalde locaties dit jaar niet op te nemen, die locaties komen dan een volgend jaar aan de beurt.

Wilt u uw onderneming aanmelden als ‘inleverlocatie’ voor de mantelzorgcheque? Dan kunt u tot 20 december een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL