Sponsoring rotonde Bergeijk

Gepubliceerd op: woensdag 27 november 2019 | 14:18

Bergeijk kent 5 rotondes die onder de verantwoordelijkheid van de gemeente vallen. Andere rotondes zijn van de provincie.

- Enderakkers – Fressevenweg
- Eykereind – Borkelsedijk
- Burgemeester Aartslaan – Burgemeester Magneestraat
- Stökskesweg – Loo
- Churchill-laan – Kennedylaan

De afgelopen jaren was het groenonderhoud aan deze rotondes versplinterd georganiseerd en het onderhoudsniveau op sommige plaatsen minimaal. Nu de huidige onderhoudscontracten aflopen, hebben we de mogelijkheid om het anders in te gaan steken. Hierdoor kunnen we het kwaliteitsniveau sterk verbeteren, het groenonderhoud intensiveren en deze gezamenlijk organiseren. Daarnaast willen we Bergeijkse bedrijven, instellingen en verenigingen de mogelijkheid geven een rotonde te sponsoren. Tegen betaling van een jaarlijks sponsorbedrag wordt bij elke aanrijweg van de rotonde een reclamebordje geplaatst. Het onderhoud blijft de verantwoordelijkheid van de gemeente. Zo snijdt het mes aan twee kanten en worden de rotondes weer het visitekaartje van onze groene gemeente.

Zou u graag uw bedrijfsnaam terugzien op één van de vijf rotondes? Lees dan de voorwaarden op www.bergeijk.nl/sponsoring en meldt u voor zondag 1 december 2019 aan via het formulier. Begin december kijken we hoeveel bedrijven zich per rotonde hebben aangemeld. Bij meerdere aanmeldingen zal via een loting bepaald worden welk bedrijf de uiteindelijke sponsor zal worden.

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL