Afsluiting Industrieweg Bergeijk

Gepubliceerd op: maandag 18 november 2019 | 10:14

Vorig jaar heeft Dura Vermeer werkzaamheden uitgevoerd op het voormalige terrein van Diffutherm. Nu dienen er herstelwerkzaamheden aan de Industrieweg te worden uitgevoerd. Deze worden in de periode van 25 tot en met 29 november 2019 gedaan. Hiervoor zal de Industrieweg tijdelijk afgesloten zijn tussen huisnummer 8 en 11.
Om te voorkomen dat de bedrijven gelegen aan de Industrieweg 11 tot en met 30 niet bereikbaar zijn voor vrachtverkeer, zal het verbod op vrachtverkeer in de Kleine Broekstraat tijdelijk worden opgeheven. Voor het vrachtverkeer wordt hier een verplichte rijrichting ingesteld. Verkeer richting de Industrieweg zal vanaf de Kennedylaan komen. Verkeer komend vanaf de Industrieweg zal via de Broekstraat weer weg gaan.

Bedrijven en bewoners van de Kleine Broekstraat worden per brief ingelicht. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de werkzaamheden of de afsluiting dan kunt u deze per e-mail stellen aan dhr. E. Torcque van Dura Vermeer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL