sliderfoto

Elma van der Salm


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0650864818
Adres:
Corvus 13
Postcode:
5527 EC
Plaats:
Hapert


Contactpersoon

Naam:
E van der Salm
Emailadres:
info@elmavandersalm.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met laag zelfbeeld, trauma, depressie en burnoutklachten.

Visie

Ik geloof dat voor iedere vrouw een leven is weggelegd, dat rijk, vervullend en diep bevredigend is. Ik geloof dat iedere vrouw in beginsel beschikt over de mogelijkheden om haar leven zo in te richten, dat zij volledig tot haar recht komt. Pijnlijke gebeurtenissen, traumatische herinneringen of gemaakte keuzes kunnen haar beperken in haar mogelijkheden en ervoor zorgen dat zij vastloopt.

Missie

Het is mijn missie jou, als vrouw, terug in contact te brengen met jouw authentieke kracht en mogelijkheden, zodat jij in alle vrijheid optimaal jezelf kunt zijn.

Ik doe dit op een manier die is toegespitst op jouw vrouwelijke behoeften en met oog voor jouw specifieke kwaliteiten. Ik help jou sterker te worden door je volledige vrouwelijke energie weer te laten stromen. Ik begeleid jou, daag jou uit en verleid jou om waar nodig de pijnlijke gebeurtenissen in jouw  leven én jouw reactie daarop onder ogen te zien. En ik help je om jouw oorspronkelijke kracht weer te gebruiken. Zodat jij het leven kunt leven zoals dat voor jou bedoeld is.

“Leven, dat moet je zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!”

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding