sliderfoto

Soundstar Drive In Show


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0628614131
Adres:
Paradijslaan 9
Postcode:
5581WB
Plaats:
WAALRE


Contactpersoon

Naam:
RTW Versmoren
Emailadres:
info@sound-star.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Wij kenmerken ons door ieder feest af te stemmen op de organisator en zijn gasten. Dit betekent dat de organisator al zijn wensen voor het feest kenbaar kan maken tijdens een intake gesprek wat ruim van tevoren gepland zal worden. Daarnaast zijn onze shows uitgebreid. Afgelopen 20 jaar hebben onze DJ’s honderden bruiloften en andere feesten mogen verzorgen. Onze DJ’s beschikken dus over ruime ervaring om ook van jullie feest een spetterend feest te maken.

Over Soundstar

Onze visie

Uw feest is speciaal, onze shows moeten dat daarom uiteraard ook zijn. Daarom leveren wij per thema een drietal standaard pakketten aan voor feesten. Deze shows zijn uit te breiden met diverse mogelijkheden, zoals een verlichte dansvloer of een thema. Daarnaast worden onze shows altijd door een zeer ervaren DJ gedraaid die waar nodig wordt ondersteund door een tweede DJ of stagehand.

Wij zijn van mening dat de muziek niet altijd “hard” hoeft te staan; op de dansvloer moet uiteraard wel een lekkere “discosfeer” zijn, maar mensen die willen praten achter in de zaal moeten dat kunnen doen als dat gewenst is. Maar dit is onze visie, is uw wens wat anders dan passen wij ons daar graag op aan! Een DJ van Soundstar Drive In Show zal zijn muziekkeuze altijd aanpassen aan de wensen zoals vooraf met u besproken. Wij zorgen ervoor dat jong en oud zich vermaken, maar houden rekening met uw wensen, het is tenslotte uw feest. Het voordeel van onze ervaren DJ’s is, dat deze de muziek snel kan variëren van 60’s, 70’s, 80’s 90’s, de top 40, dance of Nederlandstalig, onze muziek collectie bestaat uit vele duizenden songs. Uiteraard spreken wij van te voren tijdens een intake gesprek uw muzikale wensen door en houden wij graag rekening met verzoeknummers welke u graag op het feest wil horen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een openingsnummer of een slotnummer, maar uiteraard ook welke nummers u absoluut niet willen horen. Verzoekjes zijn natuurlijk ook altijd mogelijk en zullen zo veel mogelijk gedraaid worden. Neemt niet weg dat ongepaste verzoekjes eruit gefilterd worden, zodat het feest ook een feest blijft.

Onze kenmerken

 • Bij ieder feest welke wij mogen verzorgen gaat er een intake gesprek vooraf. Dit om goed inzichtelijk te maken wat uw wensen zijn en hoe u het feest graag ziet. Hierbij valt o.a. te denken aan de muziekkeuze (wat u per se wilt horen en wat absoluut niet). Bij bruiloften kan tevens worden aangegeven, indien aanwezig,  wie uw ceremoniemeester zal zijn, zodat wij hiermee contact kunnen opnemen om e.e.a. af te stemmen.
 • Enkele weken voor het feest is er een kort telefonisch contact om de laatste details met u door te spreken.
 • Ruim voordat het feest begint, en dus voordat de eerste gasten arriveren, staan wij 100% voor u klaar met een professionele geluid- & lichtset.
 • Gepaste muziek gedurende uw receptie en/of diner en daarna heerlijke muziek om op te swingen (geheel conform uw wensen).
 • Indien er “stukjes” worden opgevoerd of er toespraken worden gegeven kan er uiteraard gebruik gemaakt worden van onze installatie.
 • Geen pauzes tussendoor, tenzij gewenst.
 • Indien u dit toestaat is het uiteraard mogelijk om verzoeknummers aan te vragen.
 • Soundstar Drive In Show werkt met professionele apparatuur waardoor er een goede en betrouwbare geluidkwaliteit kan worden aangeboden, die op de locatie wordt ingeregeld zodat het beste geluid verkregen word.

 • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
 • Momenteel hebben wij geen evenementen
 • Momenteel hebben wij geen aanbieding