Blog: Stimuleer de lokale economie!

Als je dat tegen ondernemers of lokale overheid zegt is het antwoord altijd “Ja natuurlijk dat wil ik wel, als het maar concurrerend is qua prijs”. De volgende vraag is dan “probeer je het weleens uit? Antwoord is dan vaak “Nee, ik heb er eigenlijk al een leverancier voor die buiten Kempen zit”. Begrijpelijk antwoord waar niet veel op valt te dingen, behalve dan als je wilt dat de lokale economie verbeterd wordt. Als je die mening deelt, dan zou je het eens kunnen proberen bij een lokale leverancier. En is de prijs en kwaliteit dan goed, koop dan eens lokaal! 

Stel je eens voor dat elke ondernemer uit Kempen 2 opdrachten per jaar extra binnen de regio zou besteden. We hebben het dan over meer dan 10.000 opdrachten.

Misschien een illusie, een utopie of luchtfietserij? We dagen u uit om erover na te denken. Als iedereen meedoet, dan heeft u ook 2 opdrachten meer dan nu!  

Zaken doen met je buren, die slogan is er niet voor niets!

 

Kempen Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Kempen Business Plaza is om ondernemers uit de regio Kempen een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL